VanFrikschoten gaat zich verkiesbaar stellen

VanFrikschoten gaat zich verkiesbaar stellen

Door:

In Amsterdam is er bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 niks te kiezen voor de mensen die nog wel een beetje nuchter nadenken en zich niet als een kudde schapen willen laten hoeden door de PvdA. De SP roept veel, maar krijgt weinig voor mekaar. Het CDA bestaat er niet en de VVD slaat er van linksigheid ook nog geen gat in een natte krant. Tot slot zijn er nog wat illustere lokale partijtjes die totaal onzichtbaar zijn. En daarom moet de beuk erin.

Er zit hier, in dit linkse bolwerk, zóveel scheef dat ik niet anders kán dan daar iets aan te doen. Ik ga me derhalve voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 verkiesbaar stellen. Ja, u hoort het goed: De Amsterdammers kunnen straks op mij stemmen zodat ik het even voor kan doen hoe je een stad wél dient te besturen in het belang van de mensen die er wonen. Niet in het belang van de elite die de stad nu vernietigt, die al decennia lang over de ruggen van de burgers zichzelf heeft verrijkt.

Deze muis gaat brullen. Ik ga het opnemen voor al die gepeste ondernemers, Jan met de Pet die als een zombie tot slaaf van het UWV is veroordeeld én voor Mohammed en Fatima die tot hulpbehoevende inboorlingen zijn gedegradeerd door die PvdA. Ik ga de wijken in met zeepkist en megafoon. Ik ga bij de mensen langs thuis. Ik ga een nieuw bewustzijn onder de mensen wakker schudden. Want WIJ zijn het volk. En WIJ verdienen een bestuur dat ONS representeert!

De waanzinnige geldverkwisting in deze stad ga ik omzetten in oplossingsmachinerie waarmee ik het stadhuis schoon veeg van corruptie, nepotisme, hypocrisie, inteelt en eigenbelang. Dat ga ik niet “proberen” maar dat ga ik doen! Maak je borst maar nat Mokum! Ik wil dat ze bij de NOS op de avond van de uitslag van hun stoel lazeren door de aardschok die we gaan veroorzaken.

Vanavond is de oprichtingsvergadering. En da’s wat mij betreft ook meteen de laatste vergadering. We gaan de hoofdstad herroveren uit de wurggreep van de PvdA! Expect us! Ik heb er zin an!
Wilders woest over mail ambassade in Australië

Wilders woest over mail ambassade in Australië

Door:

Discriminaasjie, mensen! Een ouwe taart met een kop alsof ze je schoonmaakster had kunnen wezen maar die zich “ambassadeur van Australië” mag noemen bleek eigenhandig de regels even te hebben aangepast tijdens het bezoek van het PVV-opperhoofd in Down Under.

Telegraaf In een mail van begin februari, vlak voor het bezoek van Wilders aan Australië, verzocht ze consuls en personeel van de Nederlandse consulaten in Australië niet naar bijeenkomsten met Wilders te gaan. Heel raar en vreemd, dit kan niet door de beugel, zegt Wilders dinsdag tegen het ANP.

Ambassadeur Ruigrok schrijft in de mail ook dat mocht Wilders aankloppen voor consulaire hulp, zij eerst gebeld moet worden voor enige vorm van consulaire hulp verleend wordt.

En dat ze niet mochten komen luisteren naar mij is ook raar. Ook consuls, honorair-consuls en personeel van de consulaten hebben de vrijheid om naar mij te luisteren. Dat kan de ambassade niet verbieden.

Zeg, Timmerfrans, kan die ouwe doos ook effe bij het vuilnis? Ze doet haar werk namelijk niet goed.
Rommel en de kleine insectenmeuk

Rommel en de kleine insectenmeuk

Door:

Vooraleerst voordat ik met mijn biechtverhaal begin wil eerst een een paar punten vooropstellen om eventuele misverstanden bij mijn trouwe schare lezers en aanbidsters te voorkomen. Ik ben een hygiënisch mens die minstens elke maand doucht en daarbij vooral zijn kwalijke riekende uitlaatpoorten een extra beurt geeft met de afwasborstel. Penetrante bederfelijke geurtjes van zweet in de kieren op mijn lichaam zijn me vreemd, dat gebeurt mij niet, ik zweet nooit, dat weet ik te vermijden. Voor een zweetdruppel op mijn hoofd zal je harder moeten zoeken dan een diamant in de grond. Behalve recreatiezweet dan. Neuken en de sauna enzo. Maar dat tel ik niet mee.  

Nooit klachten gehad over mijn lichaamsgeur. Er is er altijd wel eentje in de buurt die nog harder stinkt dan ik. Zelfs de kwalijk onwelriekende darmgassen die het verteringsproces van bier en ouwe kaas door mijn anus het licht zien kunnen niet op mijn conto geschreven worden, die weet ik geruisloos te laten vliegen om door hun massa over de vloer te laten kruipen en bij een ander op te laten stijgen. Dat vergt enige ervaring, geef ik toe, maar nood breekt wetten. 

Als het slachtoffer begint te klagen dat het om hem heen stinkt, voldoet een achterloze opmerking als ”wie het eerst ruikt heeft zijn poepertje gebruikt” om de schuld bij hem of haar te leggen. En natuurlijk mee klagen met de rest dat die ander zo stinkt, terwijl je zelf natuurlijk helemaal geen last van je eigen scheet heb, eigenlijk ruikt die best wel lekker. 

Maar goed, voordat ik afdwaal in scheten en andere flauwekul.


Trouwens, je hebt van die scheetzakken in de feestwinkel te koop om onder een kussen te leggen om een ander te bedotten. Heb ik wel is geprobeerd, nooit meer. Weet je hoe moeilijk het is een scheet te laten is zo’n fopzak? 

Maar goed voor nog een keer, ik wil het over vliegen hebben. Uit het bovenstaande mag voor iedereen wel duidelijk zijn dat ik een smetteloos en proper mens ben. En toch heb ik last van vliegen. Als enigste in huis. Ze laten me niet met rust. 

Sinds deze zomer de voordeur en tuindeur openstaat om enige verkoeling te brengen word ik geteisterd door vliegen. Elk insect vermijdt me, net zoals de meeste mensen. Muggen lusten me niet, bosmieren kruipen in hun hol als ze me waarnemen, wespen maken een blokje om als ze me zien. En Arnold, me favoriete huisspin, waar ik na een langdurig wederzijds gewenningsproces eindelijk mee uit de voeten kon is levend verslonden door mijn Zwitserse Herdertje. Maar die vliegen zijn gek op me.

Maakt niet waar ik ben of wat ik doe, ze krijgen niet genoeg van me, cirkelen constant om heen. Als ik effe op de bank lig om t.v. te kijken gaan ze op me zitten kriebelen. Achter de computer gaan ze voor het scherm vliegen en dagen me uit door parmantig op het scherm te lopen. Niemand heeft last van die vliegen, zelfs de hondjes en mijn vrouw laten ze met rust. ‘S nachts weten ze het lef te vinden om over mijn lip te lopen. Zelfs mijn seksleven weten ze te bederven. Tis geen pretje om je volbloeden eikel door vliegen belaagd zien te worden. Zeker niet voor de daad. 

De hele zomer loop, zit of lig ik met een vliegenmepper in mijn hand. Maakt niet uit. Voor elke vlieg die ik dood mep komen er weer drie terug. Laat resten van het eten op de aanrecht staan om ze van me vandaan te lokken. Doet geen ruk. Vanochtend heb ik een drol op een bord voor ze gelegd, om ze van me af te leiden. Geen resultaat.

Mijn vrouw vindt het zeer vermakelijk, vooral omdat zij altijd onder de muggenbeten wakker wordt, en ik niet. Toen ik weer is druk met de vliegenmepper om me heen aan het zwaaien was met de benodigde vervloekingen kwam haar droge opmerking: “The lord of the flies.”    

Wat natuurlijk meteen door mijn zoontje opgepikt werd en ik tegenwoordig in dit huis mee aangesproken word. 

Moest het even kwijt.   
Obama heeft Al-Qaeda verslagen en sluit daarom 21 ambassades

Obama heeft Al-Qaeda verslagen en sluit daarom 21 ambassades

Door:

Ja, ik vond het ook wel een fijne en logische titel. Het zijn wat meer ambassades, want er doen nog wat landen gezellig mee. En hier en daar is de terreurkleurcode weer in een nieuw hip tintje overgeschilderd. Ik vind het ook een prima plan om die ambassades voorlopig gesloten te houden en de ambassades van de betreffende landen in het Westen ook te sluiten en hun diplomaten uit te zetten. Eventueel zetten we de bevolking van die landen ook op het vliegtuig. Trein klinkt zo vorige eeuws. Net zo lang tot ze een beetje normaal gaan doen in die contreien en ophouden voortdurend de mensenrechten te schenden zoals vastgelegd in de verklaring van Caïro en stoppen met de eeuwige oproepen om alle Joden uit te roeien.

Ik weet het, het is een beetje over the top. Maar toch niet zo over the top als Barry Soetero in het filmpje hieronder.

Thanks to the service and sacrifice of our brave men and women in uniform the war in Irak is over.

Proest. Wat zegt ie? Hij heeft de hele regio in een shia-sunni conflict gestort waarvan het einde voorlopig nog niet in zicht is en waar nog steeds een gerede kans is dat het uitmondt in een complete en totale regionale (wereld) oorlog.

The war in Afghanistan is winding down.

Tuurlijk, dat ziet iedereen toch. Niks aan de hand daar. Er is ook niet veel meer over om aan de hand te zijn. Is die pijpleiding trouwens al eens af, Ronald Balkenende?

Al-Qaeda has been decimated.

Ja, klopt. Ze zitten nu nog maar in 20+ landen en hebben sleeper-cells in vrijwel het gehele Westen, terwijl er afgelopen week weer 500 ontsnapt zijn. Goed gedaan jochie.

Osama Bin Laden is dead.

En de maanlanding was echt. En Area 52 bestaat alleen in World of Warcraft.

So we have made real progress these last four years.

Dat kun je wel zeggen. Van wat kleine lokale conflictjes in de immer vredige islamitische wereld naar de hens erin vanaf Marokko tot aan China. Dat kan beter de komende vier jaar Barack Hoessein. De beuk erin!

Ps. Ik geloof wel dat de maanlanding echt was, maar het klinkt zo lekker absurd. En een regionale wereldoorlog is ook een oxymoron.

Senator says terror intelligence chatter is like what we saw before 9/11′ as 21 embassies close across the Muslim world

 
Hoe kán dat nou, hè? “Reizen per bus en tram flink duurder geworden”

Hoe kán dat nou, hè? Reizen per bus en tram flink duurder geworden

Door:

Ja, joh, met privatisering wordt álles beter! Verkoop de infrastructuur van het land gewoon aan de hoogste bieder en alles wordt goeiekoper en beter, wisten de lachebekjes in Den Haag! En “hervormeningen”, hè? Elke minister de geschiedenis in met een “hervorming” op zijn naam. Wat een land

NU.nl Reizen met de bus en tram is sinds de invoering van de OV-chipkaart in bijna het hele land duurder geworden. De tarieven van het streekvervoer rond Den Haag stegen de afgelopen twee jaar het hardst.

In 2011 werd de strippenkaart vervangen door de OV-chipkaart. Sindsdien mogen regio’s zelf een prijs per kilometer bepalen. Daardoor zijn volgens de website rare prijsverschillen ontstaan. Zo kost een ritje met de stadsbus in Leeuwarden minder dan tien cent per kilometer, terwijl de streekbus in Den Haag bijna zeventien cent per kilometer kost.

Naast de kilometerprijs betalen reizigers bij elke rit ook een basistarief, dat in het hele land hetzelfde is. Dat tarief steeg in twee jaar tijd met bijna negen procent.

Kan iemand ondertussen opoe effe aandouwen met d’r 3e hands rollator van Marktplaats omdat de haltes bennen opgeheven? Ze mot naar de apotheek en mag daar 30 kromme Europese guldens neertikken voor d’r steunkousen.
Dus, we hadden weer een homophiele boottocht, possoms van me?

Dus, we hadden weer een homophiele boottocht, possoms van me?

Door:

Er is zaterdag een politieke botencaravaan door de gracht getrokken. Een manifestatie van de PvdA, de VVD en D66. Omdat ze zo enorm met zichzelf ingenomen zijn in hun blije hoofden dat ze toevallig een homoseksueel parlementslid (woordgrapje) aan boord hebben. En dus gingen de rode, groene en oranje/blauwe vaandels uit en werden de kopstukken van de partijen ingescheept. Man, man, man, wat een feest! “Wat zijn WIJ toch tolerant! Zie ons dan staan in 3-delig kostuum tussen die frivole mannen en vrouwen: potentieel electoraat!”, riepen de bleke fopvolksvertegenwoordigers die zelf nog geen land kunnen besturen, laat staan een boot.

Dat Louis van Gaal op zo’n boot zit maakt hem tot een held, die hij overigens al was. Hij wéét namelijk dat er in het amateurvoetbal een “voetbalprobleem” is voor jongens en meisjes die wel willen maar de tent uitgepest worden. Gewoon om wie ze zijn. Zoals Louis zichzelf is. Live with it! Dat heldin van de pliesie en Opsporing Verzocht, Ellie Lust, als een boegbeeld mee vaart is een zegen. Want ook in homohuizen gaat wel eens wat mis en dan mogen we blij zijn met een smeris die weet waar die het over heeft en het zaakje goed weet in te schatten.

Maar dat die politici daar op hun partijboot schaamteloos aan het campagnevoeren zijn over de ruggen van Jantje, Hamidje, Boushraatje en Truusje die nog in de kast zitten en een kutjeugd hebben daardoor is onbestaanbaar. Ga dan als enkel homoseksuele politici samen in één boot zitten om een statement te maken. Met al die gekleurde vlaggen en partijballonnen erop en eraan gebonden. Dán geef je pas een bericht af aan de bevolking! “We are gay! We are legion! Expect us!”

Ik erger mij rot aan zulke verkrachtingen door de politiek. Dat is de reden waarom er nog steeds homo’s, om wie ze zijn, worden gemolesteerd en getreiterd. Den Haag bemoeit zich er mee en meteen heb je een PvdA-, VVD- of D66-feestje. Al borstkloppend staan ze op de boeg. En niemand die zich afvraagt waarom een Tofik Dibi in een duikboot meevaart. Niemand die het heeft over die Marokkaantjes en Turkjes van 16, 17 jaar die al beseffen wat voor geheim kutleven ze tegemoet gaan. Nee, we mosten het maar eens over die verschrikkelijke Poetin hebben, mensen! Vooral niet over de mensen in dit land.

Zal ik het als hoofdstedelijk erkend homoseksueel maar eens even vertellen, dames en heren grachtenvarend electoraatvissers? Uw doelgroep staat niet langs de gracht. Dat zijn de vaders en moeders van die homo’s. Opa’s en oma’s met hun kleinkinderen. De vrienden. Omdat ze een leuke show willen zien of omdat ze zoon of dochter op de foto willen zetten. En daar gaan ze écht geen PvdA, VVD of D66 om stemmen.

U moet uw vaarroute verleggen. Ga maar eens om 2 uur ‘s nachts naar de parken in Amsterdam. Dáár loopt het probleem qua homoseksualiteit. Bareback gang bangs waar de GGD zijn handen vol aan heeft qua ziektes. En weet u wie daar lopen door de bosjes? Uw nette buurman met vrouw en drie kinderen thuis. En Mohammed van 18 die na de iftar het heiligdom van het mannelijk kruis anaal tot zich neemt. Marokkaantjes die zich heimelijk prostitueren op internet. Dát is het afvoerputje van de gay scène. Dáár liggen de problemen met betrekking tot homoseksualiteit. De anoniemen en de geniepigen die bang zijn en de grootste risico’s lopen. Die niet jullie fijne kleurenfolders van de overheid lezen. Die straks hun vrouw besmetten met TBC of HIV. Of het er nu maar van nemen want die uitgehuwelijkte nicht uit het Rifgebergte komt binnenkort over om je leven nog verder te verknallen.

Jullie, van de PvdA, de VVD en D66, moeten je dood schamen met je valse vlaggen op een boot in een Canal Parade. Met je grote bek over Poetin. Van Russen weet je tenminste precies wat je er aan hebt. En ze hebben gelijk dat ze niet naar halfzachte en hypocriete dwaallichten uit de Nederlandse politiek willen luisteren.


 
Wilders zegt het, dus is het populistische onzin

Wilders zegt het, dus is het populistische onzin

Door:

Omdat de onfatsoenlijke Wilders ze verkondigt, kunnen ze nu als besmet en populistisch worden neergezet. Nu treedt een bekend psychologisch mechanisme in werking: de zogeheten cognitieve dissonantie. Omdat fatsoenlijke mensen niet met Wilders en de PVV geassocieerd willen worden, willen ze ook niet met de standpunten van Wilders geassocieerd worden. En dankzij dit verbluffend geraffineerde staaltje van politieke manipulatie kan de gevestigde orde doorgaan met een beleid, denk aan de nieuwe verplichting van 40 miljard voor het ESM, waar de meerderheid van de bevolking -met goede redenen- mordicus op tegen is (dat geld zijn we namelijk kwijt). Alle kritiek op het corrupte en vermolmde politieke bestel in Nederland is verstomd, want het gevaar-Wilders moet gekeerd worden. 1984 in optima forma.

Wilders zegt veel dingen waar ook de meerderheid van de Wilders-haters, de meerderheid van de bevolking, in feite achter staan. Zo is een meerderheid van de Nederlanders net als Wilders voor de gekozen burgemeester, inperking van de macht van de majesteit en minder invloed van Brussel. Ook willen de meeste Nederlanders dat er veel zwaarder op onwikkelingssamenwerking en de overheidsorganisatie wordt bezuinigd in plaaats van wat er nu gebeurt: een zware belastingverhoging. Ook vinden de meeste Nederlanders dat we niets te zoeken hebben in Afghanistan. Deze standpunten zijn de gevestigde orde, die wil dat de toekomstige baantjes bij de VN, EU of overheid (burgemeester) zeker worden gesteld, onwelgevallig.

En nogmaals Geert Wilders heeft niet de pest aan moslims, maar heeft de pest aan hun ideologie, zoals elk wel denkend mens de pest heeft aan een ideologie die haat en nijd predikt. Ik heb hier in huis ook wel eens een moslim aan de koffie, prima. Maar zodra hij zegt dat Christenen en Joden afgeslacht mogen worden, dán krijgt hij een maatje 45 onder zijn achterwerk, niet om wie hij is, maar om wat hij zegt! En waar gaat het over? Over niets. God bestaat simpelweg niet. Wellicht 1 of ander universum/dimensie maar god en zeker allah is te stompzinnig voor woorden. Alles om ons heen, incl wijzelf zijn gemaakt van sterrenstof. Alles wordt gemaakt in de kern van een ster. allah de infidel is te simpel en te onbeduidend om dat te kunnen bewerkstelligen. En dan te bedenken dat ze zeven rondjes rond een steen lopen, geen varkensvlees eten, een stuk van hun piemel/clit eraf en dat allemaal om een niet bestaand opperwezen te plezieren. Heb je dat een hekel aan jezelf of wat? Denk nou eens na, 5x bidden per dag en het leven is al zo kort. Praten tegen de lucht die nooit iets terug zal zeggen. Ja ik hoor god in mijn hart, ja mijn kut. Dat is je schijnwerkelijkheid, je egocentrische erectie waar je reliegeil van wordt en je hele bestaansrecht van af laat wegen opdat je bang bent dat dit alles voor niets is geweest. Maar iedereen is niets. Je bent een stipje met een nummer. Slechts weinigen, zoals Einstein, Mozart, Darwin etc leven voor eeuwig voort.Iedereen voelt feilloos aan onder zijn/haar borstkas of hij/zij goed bezig is. God is totaal overbodig. Voor en door kneuzen die leiding nodig hebben om niet te ontsporen in zelfmedelijden.

U weet het toch wel, ze dronken een glas, deden een plas en zeiden dat wat ze deden goed voor volk en vaderland was, het was en is niet de PVV die de staatskas heeft leeggeplunderd, niet de PVV was de aanstichter van de pensioenen tekorten, niet de PVV is de oorzaak van de financiële crisis en niet de PVV is de schuld van de faillissementen en stijgende werkeloosheid of stagnerende huizenmarkt. Dit en alle andere zaken mag u toeschrijven aan hen die de afgelopen 60 jaar dit land hebben geregeerd, die onze aardgasbaten hebben verkwanseld, onze industriële juwelen hebben kapot gesaneerd door hun wanbeleid en de afgod Brussel hebben vereerd en gefêteerd op kosten van de burgers van dit land.

Fortuyn waarschuwde al voor de puinhopen van Paars, daarna heeft men jarenlang via het CDA ons Balkend van Ellende verder in het dal laten zakken, met steun van respectievelijk de VVD en de PvdA en ook D66, die nu allen moord en brand schreeuwen over die verschrikkelijke PVV die ons land in de afgrond zou hebben gestort en hun leugens als waarheid verkopen gelijk standwerkers op de lapjesmarkt. Stem straks gerust op de traditionele partijen, u weet dan zeker wat u krijgt, gebakken lucht, een smakeloze hap als consensus politiek en neem een flinke slok, hef het glas, doe een plas en u weet zeker dat alles blijft zoals het was, want het was de schuld van Geert zoals men u via de media heeft aangeleerd, Pavlov zou er jaloers op zijn.


Dit land is het helemaal niet zat, blijkt nergens uit.(laatste verkiezingsuitslag) Sterker, we zijn weer terug bij af. Alsof Pim Fortuyn nooit bestaan heeft. Ik ben inmiddels zo cynisch dat ik soms twijfel of Wilders een authentiek verhaal verteld of door het establishment is ingezet als bliksemafleider. Maakt overigens geen donder uit, Wilders (en dus iedereen die op het stemt) zal tot aan zijn dood gemarginaliseerd worden door zowel politiek als media en verder gaat alles gewoon z’n gangetje. Ik maak me geen illusies meer over wat er allemaal gebeurt en over wat ‘Nederland’ er van vindt al helemaal niet. De recente verkiezingsuitslag zegt genoeg, het feit dat de meest succesvolle, zo niet alle tv- en radioprogramma’s en kranten aangestuurd worden door linkse redacties en mensen dit dus blijkbaar willen idem. Dit land is het helemaal niet zat. Dit is exact wat dit land wil.

Holland


Denkend aan Holland


Zie ik prachtige steden


Door immigratie naar de bliksem gaan


Kerken vervangen worden door moskeeën


En in mijn ogen verschijnt een traan.


Denkend aan Holland


Zie ik subsidiestromen


Miljoenen die naar zotte projecten gaan´t Volk laat het gelaten over zich komen


Verdomt het om in verzet te gaan.


Denkend aan Holland


Zie ik prachtige polders


Opgeofferd worden aan nieuwe natuur´t Erfgoed van jarenlang noest werken


Moet verdwijnen en dat vind ik zuur.


Denkend aan Holland


Zie ik ouden en zieken


Weggezet worden als tweederangs mens


Ze geven het geld liever aan de Grieken


En dat is niet iets dat ik voor mijn land wens.


Denkend aan Holland


Zie ik een regering


Die handhaaft het streven weg met ons


Maar de bevolking houdt haar in leven


Een nadenkend volk geeft zo´n regering de bons.


Denkend aan Holland


Vrees ik de toekomst


Straks enkel nog een Europees wingewest


De grondwet vervangen door de sharia


Is dan alles wat ons nog rest.


Denkend aan Holland


Zie ik een bevolking


Die alles maar over zich heen laat gaan


Geen idee meer heeft van onze rijke historie


Alleen met haar persoonlijk welzijn is begaan.


Denkend aan Holland


Zie ik met lede ogen


Ons mooie land naar de afgrond gaan


Als dat gebeurt moet de Hollander niet klagen


Op een miljoen mensen na hebben ze dat zelf gedaan! C’est ca

Willemientje

@Seccie
Het Westen weet alles beter

Het Westen weet alles beter

Door:

Zoals altijd weten de politici en hun inlichtingen diensten in het Westen alles beter: toen Moebarak geen woord geloofde van B. Hoessein Obama, was hij opeens een gevaar voor de wereldvrede en moest eruit gekegeld worden. Terwijl de hetze tegen Moebarak begon, vergaten de Amerikanen (altijd graag de eersten om hun ‘interessen’ te verdedigen), dat, als je iemand weg wilt kegelen, je wel moet zorgen dat je een alternatief klaar hebt staan. Chaos en straatgevechten ontstonden in Egypte, die snel door de Amerikaanse spinmasters werden omschreven als de Egyptische Lente.

Uiteraard hadden ze het helemaal verkeerd, net zoals ze het verkeerd hadden in Lybië, waar ze dus de democratie zouden invoeren. Hun ambassadeur werd, met enige medewerkers naakt op straat afgeslacht, terwijl zijn president weigerde hem te helpen. Ook in Tunesië lukte het niet. En hun lievelingsdiertje in Turkije ging helemaal niet met de muziek mee, want hij weigerde te luisteren naar His Master´s Voice uit Washington. Wie de geschiedenis naleest begrijpt dat the VS slechts 1 oorlog echt heeft gewonnen, de Tweede Wereldoorlog waar ik ze persoonlijk zeer dankbaar voor ben en sindsdien het alleen maar verknald, waar ze ook gaan.

Het Westen weet alles beter. Toen diverse inlichtendiensten de VS in 2001 waarschuwden dat terroristen met een vliegtuig een gebouw wilden rammen, werden ze gesust. `We hebben alles onder controle.` Toen de ramp zich op 11 september voltrok, duurde het 45 minuten voordat het eerste gevechtsvliegtuig in de lucht was. De rest is al geschiedenis geworden.

Syrië, een land dat geen druppel olie produceert, is niet interessant voor de VS of de EU. Het afslachten van de burgers daar brengt zelfs Gekke Gretteke niet op straat, want de Joden slachten daar niemand af.

Terug in Egypte staat het vriendje van B. Hoessein Obama terecht omdat hij in feite de boel belazerd had. Hij dacht dat zijn grote vriend hem zou steunen, maar alles wat hij kreeg was een bezoekje van `Lady` Ashton, die hem een `ga vrijuit kaartje aanbood, wat hij weigerde. Een nieuwe regering is nog niet in zicht, want democratie werkt niet zo goed in Arabische landen. Dat er nog geen een democratisch Arabisch land is, vind het Westen geen bewijs dat democratie geen goeie business is voor ze. Islam, wat volgens de Qur´an een levenswijze een geen religie is, heeft geen plaats voor inspraak of vrije uitwisseling van gedachten.

Maar het Westen weet beter. Europa barst van de illegalen, de Europese economie staat op springen en een nieuwe re-valuatie van de grote valuta is op komst. Politici bereiden zich tijdens hun functie voor op het leven na het politieke leven, zodat ze goed terecht kunnen bij de multinationals. De huidige politici bewijzen dagelijks geen interesse hebben om de echte problemen aan te pakken: ze zijn daar om zichzelf en wat vrienden te verrijken, dus laat ze met rust.

O! Wacht! Er is een democratie in het Midden Oosten: Israël. Maar die Joden zijn problematisch want ze zijn eigenwijs: ze bouwden een muur, waardoor er sindsdien geen bussen, restauranten en scholen meer in de lucht vliegen daar, maar de muur is ´politically incorrect`. En dan slaan ze nog terug als ze geslagen worden. En dan schreeuwen ze moord en brand als een paar raketten op hun dak vallen. Wat zijn nu bijna 5000 raketten en mortieren per jaar? En dan willen ze ook nog dat de daders terroristen genoemd moeten worden. Ben je nou helemaal? CNN noemt terroristen ´insurgents´. Bespaart het beveiligen van hun kantoren, snappu? Zoek het woord maar op en huil. Het is niet eens grappig.

Maar het Westen weet het beter. Zwart is wit en wit is zwart.

Het zij zo.

©Simon Soesan
Dump uw links hier

Dump uw links hier

Door:

Dit is uw rubriek. Alle interessante artikelen die u elders las kunt u hier linken. Gebruik het volledige adres (geen afgekorte adressen zoals Tinyurl, Bit.ly, etc) en zet er een korte beschrijving bij (verplicht!).


Commerciële links, vieze links en andere links die niets met het karakter van deze site van doen hebben worden verwijderd en beloond met een ban en 12 jaar op brood met spinnen en groene zeep.


De beste links worden beloond met publicatie op de voorpagina onder “Wat andere sites berichten” of “Uit de media”. Deze draad wordt regelmatig opgeschoond om het actueel te houden.
Ik Haat Het

Ik Haat Het

Door:

Negen dagen geleden schreef ik een stukje dat moslims niet tegen kritiek kunnen naar aanleiding van de bedreigingen aan het adres van Ebru Umar. Vier dagen geleden schreef Paternotte een warrig stukje over Fortuijn, Van Gogh en Umar, hij moest even laten weten dat ie Van Gogh gekend had. (goed uitgelegd door Joost Niemoller) Drie dagen geleden was er een uitzending van zomergasten met Hans Teeuwen die toegaf zich zelf te censureren (vanaf 1.23.00) waar het de islam betreft.

Twee dagen geleden zei Monique Samuel bij Knevel en van den Brink dat ze op straat bedreigd werd door drie Marokkaanse jongens. Daarop tweette Paternotte dat na Umar nu ook Samuel bedreigd werd. De koene ridder van het vrije woord is er maar druk mee. Net als dat ie er heel druk mee is, als ik hem wat kritiek geef, om me een boete aan te smeren, en zelfs op twitter een fles wijn of whisky  uitlooft voor mijn naam en adresgegevens. (hier de aanleiding, hier Frik’s antwoord en hier het mijne en hier een veul belangrijker stukkie) Nee, Paternotte en ik liggen elkaar niet. Ik hou niet van bij elkaar in de kontkruipende mentalegrachtengordelSOA’s.

Eén dag geleden, gisteren, daarnet, was er weer zo’n #KvdB met Syp Wynia als gast. Wynia (vanaf 25.00) verwijst naar Teeuwen, en Knevel vraagt of zelfcensuur niet ook een kwestie van beschaving kan zijn. Als je in je broek pissen van angst beschaving noemt misschien wel (Fub). Over Samuel, Wynia:  “bedreigers worden beloond en daarmee deel je een aanmoedigingsprijs uit voor andere bedreigers.”

En dat is de spijker op de kop. Dat is geen beschaving, dat is islam. Islamitische beschaving. Dat is hoe islam zich altijd en overal manifesteert. Met gejank, geweld en bedreiging. En als je niet luistert gaat je kop er af, terwijl ze roepen dat allah de grootste is en mohammed zijn pedofiele rovende en moordende epileptische psychopaat is. Dat is on-beschaving, non-beschaving en anti-beschaving.

Dat iemand, die zich christen(kopt) noemt, op de Nederlandse tv publiekelijk vergiffenis vraagt aan haar islamitische meesters en ze bezweert mee te doen met de ramadan, en hun proleet een wijs man noemt, terwijl iedereen weet dat het een gestoorde lustmoordenaar was, dat is ernstig. Heel ernstig. Na deze ontboezeming kan geen linksgekkie meer zeggen dat Marokkaans tuig maar tuig is zoals al het andere tuig. Ontspoorde jongeren, arm, kansloos, gediscrimineerd und so weiter. Nee hoor. Ze voeren tot in de letter de koran en de bevelen van Mo op. De knoet over die kut-dimmies, onderwerp ze, beroof ze, verkracht ze, plunder ze en intimideer ze (soera 1 t/m de laatste). En als u er commentaar op heeft dan mag u halal de hoek om, zo werkt islamisering lieve mensen.

En uit bovengenoemde rijtje blijkt dat (bijna) iedereen zich met graagte onderwerpt, of zich op zijn minst makkelijk laat intimideren. En zo marcheerde de islam voort. Ooit hield ik een dossiertje bij over zelfcensuur (zoek maar) en daar stond een opsomming in van 5 jaar zelfcensuur sinds de moord op Theo van Gogh, van het inmiddels ter ziele ‘de Pers’. Het linkje is dan ook dood nu. Het was een indrukwekkende lijst(die journo had zijn best gedaan). Van het door Fatima Elatik verboden toneelstuk Aïsha tot het weggezelfislamiseerde spaarvarkentje bij de bank.

Ik heb een hartgrondige hekel aan artikel 1 en artikel 6 en 23A van onze grondwet, omdat ze permanent misbruikt worden. Uitleg. Het zou vervangen moeten door een daadwerkelijk First Amendment.

En daar ga ik dan nu even lekker gebruik van maken. Je moet er van profiteren zolang het kan niet (ik zie wel wanneer ze komen):

Ik haat het/ze:

-Ik haat het dat MIJN LAND verkloot wordt.


-Ik haat het dat er inmiddels meer moskeeën staan in mijn stad dan kerken. Op de Oosterkerk kon ik tenminste ooit nog eens een maand lang een lichtshow geven en een tentoonstelling binnenin, dat zie ik op een moskee nog niet zo 1.2.3 gebeuren. En Paradiso hoef ik niet te noemen.


-Ik haat het dat we (bovengenoemden, maar meer) niet meer kunnen zeggen wat we willen op straffe des doods (Theo).


-Ik haat de sandalen, de jurken en de baarden.


-Ik haat de burka’s en de kinderwagens.


-Ik haat het dat ik weggezet word als slecht mens omdat iets me niet bevalt.


-Ik haat het dat mijn stad beetje bij beetje etnisch gezuiverd wordt.


-Ik haat de islamisering (tweede maal zelfde link alert).


-Ik haat halal.


-Ik haat ramadan.


-Ik haat de islam.


-Ik haat het nog meer dat ik dat niet mag zeggen.


En dit lijstje vul ik nog wel aan van de week, maar ik breng het vast naar mijn uitgever, want het punt is geloof ik wel duidelijk.

Bovenal haat ik het dat ik haat heb. Zo ben ik niet opgegroeid. Ik kan dit lijstje nog oneindig uitbreiden, maar ik hou niet van haat. Ik hou van lieve mensen, een verhaaltje, schilderijtje, schrijfseltje of zelfs een beeldhouwwerkje op zijn tijd. Een muziekje. Voetbal , bier en lekkere wijven dames. En dat laatste vooral. Ga alstublieft niet in een burka lopen.

Bron