Haagse Islamdemocraten willen een hondenverbod

Door: Filantroop

De Islamdemocraten in de Haagse gemeenteraad vinden dat er een thuisverbod voor honden moet komen. Want vindt die partij honden horen in de natuur thuis. Wat baarlijke nonsens zijn. De hond is een gedomesticeerd fokproduct dat huisdier werd. De hond kun je nooit in de natuur laten leven zonder dat dat een negatief effect heeft op dieren die werkelijk afhankelijk zijn van het leven in de natuur. Het werkelijke addertje onder het gras is dat moslims iets tegen honden hebben omdat ze in de categorie haram vallen. En omdat moslims dat vinden moeten alle mensen dat vinden. Dus moet de hond verdwijnen. Volgende stap is dat aasgieren, apen, beren, cheeta's, eekhoorns, egels, gieren, hagedissen, haviken, hyena's, jakhalzen, jerboa's, katten, kevers, kiekendieven, krokodillen, leeuwen, luipaarden, marters, muizen, muskieten, olifanten, panters, ratten, schildpadden, schorpioenen, slangen, spinnen, tamme ezels, tijgers, valken, varkens, vleermuizen, vliegen, vossen, wespen, wezels, wolven, wormen en zwijnen die ook haram zijn moeten verdwijnen. En daarna komen de Joden, die de nazaten van de apen en varkens genoemd worden. En ja, dan natuurlijk alle niet-moslims. Op naar een wereld van uitsluitend moslims en dieren die halal zijn: duiven, eenden, ganzen, gazellen, geiten, herten, hoenders, hoppen, kalkoenen, kamelen, karbouwen, kippen, koeien, kwartels, lammeren, pauwen, reigers, runderen, schapen, slakken, sprinkhanen, struisvogels en vissen. Rest nog de vraag in welke categorie de moslims zelf vallen: haram of halal.

 


Door: Filantroop op 2012-01-28
Categorie: Uit de media 2

 1. jowitteroos zegt:

  Onze Westerse waarden normen worden door Haraam ( verboden volgens Islamitisch recht) zo langzaamaan een voor een onder de loep genomen en bekritiseerd.
  http://www.dhimmitude.org/


 2. Dr. Buddy zegt:

  In Nederland zijn ongeveer 2,1 miljoen honden met minimaal 3,4 miljoen eigenaren.

  /* voorziet grote toekomst voor Partij van de Honden of de Haagse KwispelDemocraten */


 3. Henk der Niederländer zegt:

  Het word toch echt langzaamaan tijd dat dit soort clubs eens geclassifiseert worden als hetgeen wat ze zijn, namelijk gewoon een stel fundamentalisten.
  Eruit flikkeren dat spul en met gang naar de landen van herkomst waar honden halal kunnen zijn en als loslopende rabiesbesmetters de steden en dorpen onveilig maken.


 4. G.Deckzeijl zegt:

  Het moet zijn: wat baarlijke nonsens is. Zie verder 13 van AP-draad
  http://tinyurl.com/6n9stjq
  Want ik was de EERSTE vandaag die dat bezopen geneuzel van die Turkse allahschreeuwer H.Küçük cs op AP parkeerde, beste Filantroop!
  Ben trouwens zeer benieuwd wanneer HKs soort in de EU op een zwarte lijst wordt gezet. En om ieder misverstand uit te sluiten: ik vind bv. de eet- en plee-gewoontes van moslims en hoe ze godbetert al eeuwen met hun vrouwen omgaan buitengemeen ONREIN.
  Ongestelde vrouwen te verbieden op begrafenissen te komen(zie citaten van Khomeini) is naar mijn smaak racisme met turbo.
  Punt.


 5. Martha zegt:

  3,4 miljoen hondeneigenaren, sluiten zich aan
  bij de PVV.

  Dikke vette winst voor Wilders en hij heeft er niets voor hoeven doen. :-)


 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Frik: dat spamfilter -of wat het dan ook is- begint knap irritant te worden, er blijft een bijdrage hangen.
  @Filantroop: vergeten te lezen wat ik vanmorgen om 10:36 op DEZE AP-draad
  onder 13 parkeerde???
  http://tinyurl.com/6n9stjq
  (de rest staat in de andere bijdrage)


 7. Martha zegt:

  G.D. niet zo gepikeerd doen tegen Filantroop.

  Ik was je ver voor!


 8. G.Deckzeijl zegt:

  @6: je hebt gelijk, maar dan zonder dat Telegraaf-artikel.
  @Filantroop: ik trek mn commentaar in.
  (als het over honden gaat ben ik zeer ontvlambaar, heeft met zeer goede ervaringen te maken.)


 9. Rotterdammer zegt:

  Een hondenverbod, nog niet eens zo slecht, veel minder stront op straat en minder uitglijers.


 10. Filantroop zegt:

  @G.Deckzeijl
  Was vandaag de hort op dus je mededeling was mij ontgaan.

  @Rotterdammer
  Zeker, minder honden is minder stront op straat. Daarentegen, meer islamitische eisen, meer stront aan de knikker. Als ik moet kiezen dan slalom ik liever tussen de drollen dan dat ik spitsroedenloop tussen de aanhangers van de woestijnprofeet. Misschien moet het aantal honden dan maar snel omhoog. Ik ga in dat geval voor een berner sennen. Die maakt drollen zo groot als een Afghaanse tulband. Kijk, daar heb je tenminste wat aan.

  En nee, een Jack Russell neem ik zeker niet. Mocht u lezers spijt hebben van de aanschaf van een Jack Russell, zet het beest tien minuten in de magnetron en het komt er als een poedel uit.


 11. Filantroop zegt:

  Trouwens, onlangs at ik ergens een hapje. Ik dacht nog fijn, verwarmde stoelzittingen, wat een luxe. Maar ja, kon ik weten dat er een chihuahua lag te slapen. Gelukkig kon het beest nog uitgedeukt worden.


 12. Wachteres zegt:

  @ 12 Filantroop, volgens mij houd jij meer van wilde zwijnen dan van chihuahuas. :P


 13. Filantroop zegt:

  @Wachteres
  Hier moet ik even over nadenken, want ik ben inmiddels al een paar dreigend keer door wilde zwijnen benaderd. Je zag ze denken wat doet die halve gare in mijn voortuintje En dan kon ik wel beweren dat ik met de beste bedoelingen kwam. Maar ja, bewijs dat maar eens. Nee, alles overwegende, heb ik liever een chihuahua dan een wild zwijn aan mijn pantalon. Misschien sneu voor de Roodkapjes onder ons, maar mijn voorkeur gaat uit de wolf.


 14. G.Deckzeijl zegt:

  @11: Duitse herders en Mechelaars voldoen ook prima: toen ik nog honden bezat had ik tijdens de wandeling de hele stoep voor me eige alleen. Mn beesten waren verre van agressief, maar het imposante voorkomen is genoeg!


 15. Francisco Jiménez de Cisneros zegt:

  Ach, er zijn wel meer dingen die moesliems vinden. Ik heb nog nooit iets kunnen ontdekken in hun opvattingen waarvan je zou kunnen zeggen Dat is nou echt iets wat je bedenkt na de 15e eeuw.
  Maf eigenlijk om er aandacht aan te besteden, terwijl je die aandacht (en vooral energie) ook zou kunnen besteden aan een verdrijving van alle moslims uit Europa. Dat zou ik een veel beter idee vinden. Zij voegen niets toe aan onze samenleving, kosten alleen maar geld en ergernis -- jaja, dat doen ze in elk niet-moesliemland.
  Oprotten met die troep, whatever it takes. Whatever.
  Moet altijd maar denken aan Schopenhauer, die, na het lezen van de koran, terloops opmerkte dat hij er geen gedachte in had kunnen ontdekken die de moeite van het overdenken voor meer dan 5 seconden waard was. Heb zelf het vod ook van kaft tot kaft gelezen en kwam tot dezelfde conclusie. Verklaart ook wel waarom die landen allemaal in deplorabele staat verkeren. Op eigen kracht kunnen ze absoluut niks. Misschien besteden we wel iets te veel aandacht aan die lutsers. Enfin, ze moeten niet vervelend worden -- dan enkele reis Gibraltar, rest zwemmen.

  Als altijd, veel liefde uit Rome,
  F.


 16. rommel zegt:

  @10 Rotterdammer

  Een hondenverbod, nog niet eens zo slecht, veel minder stront op straat en minder uitglijers.

  Van iemand die al regelmatig op straat is beroofd, mishandeld en met dood is bedreigt door de stoottroepen van de Islamieten (Marokkanen) zou ik eerder verwachten dat die voor een islamverbod pleit dan zich druk maakt om een hondendrol.

  Maak jij je maar fijn druk over die hondendrol hoor. Maar volgende keer hier niet meer met een gebroken nek en uitgestoken ogen komen huilen als weer met veel geweld je mobieltje gejat is door de culturele verrijking.
  Het zou zo maar is kunnen dat ik je dan heel hard uitlach.
  Oh wacht even, dat doe ik al.


 17. Francisco Jiménez de Cisneros zegt:

  Ik heb mohammedanen nooit anders gezien dan als hondendrollen die je moet opruimen. Geestig dat ze er nu, zonder enige zelfreflectie, over beginnen.

  A pain in the ass, die hondendrollen, daar kunnen we het wel over eens zijn.

  Whats a man gonna do?
  F.


 18. Hiermede betuig ik openbaar spijt voor alle gejammer ten aanzien van die lieve strontautomaatjes met bijbehorende buren met hun eeuwigdurende poepzakje. Morgen sta ik de hele dag op het bordes en zal voor elk langstrekkende poepertje en voor baas en bazinnetje luid klapperen. Dus als jullie geklapper horen en iemand luidkeels hoor bleren stemp peefeefee dan ben ik ut.

  *grgrgvd ze heeft weer geen koekjes voor de hondjes gekocht*


 19. Mika zegt:

  Dat moet Die muslim partij dan eens aan mijn twee rottweilers komen uitleggen.


 20. Liesje zegt:

  Legt precies de vinger op de zere plek:

  http://boilingpoints.wordpress.com/
  Hasan Küçük: hond als huisdier is zielig


 21. 10y-dilemma zegt:

  Geef mij Hasan Kücük als huisdier en hij zou wensen en smeken, dat hij een van mijn Duitse herders werd.


 22. G.Deckzeijl zegt:

  @16: verdrijving van alle moslims uit Europa
  Das niet nieuw! Ik heb hier al geruime tijd een bestseller van Howard Kunstler in huis, getiteld: The Long Emergency. Daarin deed hij twee voorspellingen waarvan er inmiddels één is uitgekomen. Voorspelling 1 was de torenhoge prijs van een vat ruwe olie, welke in juni 2008 147 dollar per vat bedroeg.
  (door het gelazer van Iran in de Straat van Hormuz stijgt de olieprijs voortdurend) Voorspelling 2 van Kunstler hield in dat als moslims zich niet zouden conformeren aan de westerse wetten en omgangsvormen, ze door de Europeanen gedeporteerd zouden worden.
  http://www.kunstler.com


 23. Wachteres zegt:

  @ 23 Mooi voorstel, G.D. Maar zie jij onze dhimmy regeringen zo iets doen?

  Ze deporteren liever Geert Wilders en de aanhangers van de PVV.


 24. G.Deckzeijl zegt:

  @24: om je vraag te beantwoorden: nee. Maar van mij mogen de cruise-schepen en treinen weer gaan varen of rijden. Graag richting Mekka en verder.
  Want als ik geneuzel moet horen over bv. een hondenverbod, wordt in ieder geval mijn bloed karnemelk. Hopelijk van iedere hondenliefhebber, en daar ziet het naar uit, afgaande op de reacties die ik in mn eigen regio te horen kreeg. Velen kunnen dan ook het bloed van H.Küçük (met zijn zgn democratische islampartij) wel drinken.
  http://tinyurl.com/83wax9e
  Fotos van hem en zijn compaan vind je hier:
  http://www.denhaag.nl
  (klikken op gemeenteraad e.v.)


 25. agnes zegt:

  die lui sporen niet. we wonen hier in nederland en als het ze niet aanstaat dan gaan ze maar terug. straks mogen we ook geen varkensvlees meer eten en varkens houden. het moet niet gekker worden.


 26. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 30-1-2012, zie ook elders op deze pagina en AP: Küçük roept nu dat zijn woorden uit zijn verband zijn gerukt, maar WAT valt er uit zn verband te rukken als je het over een hondenverbod hebt..?????
  http://tinyurl.com/7rno4k3


 27. Groene Leeuw zegt:

  Ik vind dat er een verbod moet komen op de islam in Nederland en het huisvesten van moslims. Moslims zijn onrein, staan bol van de terreur en ondernemen tal van activiteiten die tegenstrijdig zijn met het Wetboek van strafrecht en de Grondwet. Ook behoren de moslims die hier zijn,aangemoedigd te worden, al of niet met dwang, hun thuislanden weer op te zoeken. Dan hebben onze honden meer leefruimte en lopen ze geen gevaar door moslims vergiftigd te worden. Mijn hond voelt de haat die tegen hem is gericht van islamieten, al 100 meter van een moskee. Hij schijt er dan even later vol tegenaan


 28. rommel zegt:

  Ik schep er altijd veel genoegen in wanneer ik in Amsterdam ben de honden van mijn broer uit te laten om hangjurken voor me op straat op te jagen totdat ze van ellende een winkel binnen rennen. Daarom krijgt vrouwtje voor Valentijnsdag een puppyhondje erbij -- ze zeurt al maanden voor nog een. Een Bouvier of een Duitse Herder, daar ben ik nog niet uit. Ieder geval weer een grote deze keer, en een mannetje.

  Jammer genoeg zijn er geen moslims hier in dit Madurodamdorp die met mijn hondje spelen willen . Maar gelukkig hebben we dit huis te koop gezet om te verhuizen naar een grote stad waar ik hoop veel plezier te beleven van mijn viervoeter.


 29. Caesar Lion Cachet zegt:

  LS

  Mijn nieuwe Pitbull heet Geert. Laat het nou een superaardige lieve hond zijn


 30. Loes T zegt:

  Ja hoor,daar gaan we weer, Kijk naar de moslim Landen daar lopen de honden los en niet huis ze worden mishandeld en wij halen die honden naar nederland voor een goede zorg k heb een Turkse hond ze krijg een goede oude dag,LOES